Traficul pe drumul naţional (DN) 14, unde luni dimineaţă un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitară, un bărbat fiind rănit, a fost reluat, iar victima a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Târgu Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Ramona Nistor, a declarat, pentru News.ro, că bărbatul care a fost rănit în accidentul produs pe DN 14, la Şaroşu pe Târnave, a fost preluat de către elicopterul SMURD de la Mediaş şi transportat la un spital din Târgu Mureş.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani, a suferit, potrivit medicilor SMURD, fracturi de femur la ambele picioare, un traumatism craniocerebral şi este în comă.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au anunţat că traficul în zona accidentului a fost reluat, la aproximativ o oră şi jumătate de la producerea acestuia.

Un bărbat a fost rănit grav după ce, luni dimineaţă, a intrat cu maşina într-o autoutilitară, pe DN 14, în judeţul Sibiu.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Sibiu, accidentul s-a produs din cauza şoferului autoturismului, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de o autoutilitară, pe DN 14 Sighişoara - Mediaş, la kilometrul 69.

Pe perioada cât poliţiştii au făcut cercetări la locul accidentului, traficul rutier a fost deviat provizoriu pe DJ142E.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.