Circulaţia rutieră este îngreunată, sâmbătă după-amiază, pe sensul Deva-Sibiu al autostrăzii A1, în zona localităţii Cristian din judeţul Sibiu, după un accident în urma căruia două autoturisme transportate pe o platformă au căzut de pe aceasta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 262, în zona localităţii Cristian, judeţul Sibiu, conducătorul unui camion cu platformă pe care se aflau două autoturisme a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe carosabil.

Cele două autoturisme au căzut de pe platformă, blocând banda de urgenţă şi prima bandă ale sensului de mers Deva - Sibiu.

În urma accidentului nu s-au înregistrat victime.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe banda nr. 2 a direcţiei către Sibiu, prin dirijarea poliţiştilor. Valorile de trafic sunt uşor ridicate.

Poliţiştii estimează reluarea circulaţiei în jurul orei 15.45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.