Circulaţia rutieră este blocată pe Autostrada Sibiu - Orăştie, în apropierea localităţii Ocna Sibiului, pe sensul de mers spre Sebeş, unde un autoturism s-a răsturnat, două persoane fiind rănite. Din primele cercetări reiese că o roată s-a desprins în mers de pe un microbuz şi a lovit maşina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat, marţi, că două persoane au fost rănite după ce o maşină s-a răsturnat pe Autostrada Sibiu – Orăştie, în apropiere de ieşirea către localitatea Ocna Sibiului.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie, persoana care a sunat la 112 precizând că una dintre victime este încarcerată.

”La sosirea echipajelor la faţa locului s-a constatat că nu există persoane încarcerate", au declarat reprezentanţii ISU.

Potrivit poliţiştilor, din primele cercetări reiese că în accident au fost implicate două autovehicole: un microbuz care transporta lemne şi un autoturism.

”Se pare că o roată de la microbuz s-a desprins în timpul mersului şi a lovit maşina care s-a răturnat pe partea carosabilă. Traficul este complet blocat”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu.

Accidentul s-a produs pe sensul de mers spre Sebeş, în zonă formându-se deja o coloană de maşini pe câţiva kilometri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.