Pompierii din Sibiu au intervenit, sâmbătă, pentru stingerea a 18 incendii de vegetaţie uscată izbucnite în mai multe zone ale judeţului. Într-unul dintre cazuri, flăcările au cuprins peste o mie de metri pătraţi şi s-au extins la două anexe gospodăreşti şi la un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat că, până sâmbătă la ora 18.00, pompierii militari şi civili au intervenit la 18 incendii de vegetaţie uscată care au izbucnit în mai multe zone ale judeţului.

Astfel, s-a intervenit în zonele Nemşa, Şeica-Ruşi, Viişoara, Mediaş, Calea Şurii Mari, Nucet, Blăjel, Veseud, Valea Lotrioarei, Arpaşu de Sus, Alţâna, Roşia, Sibiel, Apoldu de Sus, Zlagna, Cristian şi Amnaş.

La unul dintre incendii, flăcările s-au întins pe o suprafaţă de peste o mie de metri pătraţi, cuprinzând două anexe gospodăreşti şi un autoturism.

În cele mai multe situaţii propagarea flăcărilor a fost favorizată de vântul puternic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.