Un poliţist din Sibiu este cercetat pentru furt după ce un agent de pază al unui magazin din Şelimbăr a reclamat că l-a prins când încerca să plece fără să plătească produse în valoare de 52 de lei. Poliţistul, care se afla în timpul liber la momentul incidentului, este cercetat şi disciplinar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Sibiu a anunţat, joi seară, că sesizarea a fost făcută în 31 mai, de către agentul de pază al unei societăţi comerciale din localitatea Şelimbăr. Acesta a sesizat Poliţia Municipiului Sibiu că a surprins un client care ar fi încercat să iasă din magazin fără a achita produse în valoare de 52 de lei.
 
Acolo au intervenit poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr, care au stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, agent de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu, aflat în timpul liber.
 
"La nivelul Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr s-a deschis un dosar penal în care, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Menţionăm, de asemenea, că la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, s-a dispus declanşarea cercetării disciplinare faţă de poliţistul în cauză în vederea documentării şi stabilirii situaţiei de fapt", a transmis IPJ Sibiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.