Patru persoane, între care un copil de şase ani, au fost transportate la spital, miercuri seară, după ce un autoturism a ieşit de pe DN 14, în judeţul Sibiu, şi s-a răsturnat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs pe DN 14, între Şura Mare şi Slimnic.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaş, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din judeţul Dolj, a derapat şi s-a răsturnat în afara carosabilului”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

Acolo au intervenit un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de stingere şi două echipaje SAJ. Echipajele SAJ şi ISU au asistat medical trei adulţi şi un copil de 6 ani.

Echipajele SAJ au transportat la UPU Sibiu un bărbat de 44 de ani şi o femeie de 63 de ani, ambii prezentând mai multe traumatisme.

Potrivit ISU Sibiu, copilul de şase ani a suferit un traumatism cranian şi a fost transportat la CPU a Spitalului de Pediatrie din Sibiu împreună cu mama în vârstă de 34 de ani, care a suferit multiple contuzii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.