Patru muncitori cu vârste între 21 şi 60 de ani, care se aflau într-o nacelă pentru a face lucrări la reţeaua electrică a troleibuzelor din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, au fost răniţi după ce utilajul, care staţiona, a fost lovit de un autoturism. Cei patru au fost transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Unirii din municipiul Mediaş.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii rutierii au constatat că şoferul unui autoturism, 44 de ani, din Harghita, având alte preocupări la volan, intră în coliziune cu un utilaj staţionat cu ajutorul căruia se efectuau lucrări la înălţime, la reţeaua electrică a troleibuzelor”, a transmis IPJ Sibiu.

Patru muncitori au fost răniţi, toţi fiind bărbaţi, în vârsta de 21 de ani (Olt), 56 de ani (Bucureşti), 48 de ani (Constanţa) şi 60 de ani (Buzău).

Potrivit ISU Sibiu, tânărul de 21 de ani a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la CPU Mediaş cu un traumatism cranio-cerebral acut. Celelalte trei persoane, policontuzionate, au fost preluate de echipaje SAJ şi transportate tot la CPU Mediaş.

Poliţiştii Biroului Rutier Mediaş continuă cercetările în acest caz.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.