O turistă în vârstă de 34 de ani din Polonia a căzut într-o râpă în judeţul Sibiu, femeia fiind conştientă, având traumatisme la o mână şi la un picior. În zona se deplasează o echipă de la Salvamont, dar şi echipaje medicale de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu sunt pregătite să intervină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, o turistă poloneză, în vârstă de 34 de ani, a căzut într-o râpă, între  vârful Serbota şi cabana Negoiu. Turista este conştientă şi prezintă traumatisme la un membru superior şi inferior, a precizat sursa citată.

ISU Sibiu a anunţat echipa Salvamont Sibiu, care se va deplasa în zonă.

Femeia era însoţită de un bărbat, care a anunţat prin 112 situaţia de urgenţă şi menţine legătura cu aceasta.

ISU Sibiu a prealertat elicopterul SMURD şi este pregătit să intervină cu o ambulanţă SMURD pentru acordarea primul-ajutor medical, după ce victima va fi recuperata.

Din informaţiile furnizate de apelant, victima se află la o distanta de aproximativ 100 metri de locul în care se afla iniţial. Femeia şi bărbatul făceau parte dintr-un grup de patru persoane.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.