O persoană a murit, iar alte trei au fost grav rănite, duminică, după ce trei maşini s-au ciocnit pe DN 1, în judeţul Sibiu. Unul dintre răniţi, care are multiple traumatisme, a fost preluat de un elicopter SMURD. Traficul în zonă a fost blocat timp de aproximativ două ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 3:11 Sibiu: Traficul pe DN 1, blocat din cauza unui accident soldat cu moartea unei persoane şi rănirea altor trei, a fost reluat

Traficul rutier pe DN 1, în judeţul Sibiu, blocat din cauza unui accident soldat cu moartea unei persoane şi rănirea altor trei, a fost reluat pe ambele benzi după aproape două ore.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 12.50, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe DN1 Sibiu-Făgăraş, între localităţile Porumbacu de Jos şi Scoreiu.


Accidentul s-a produs în jurul orei 11.00, pe DN 1 Sibiu-Braşov, între localităţile Scoreiu şi Porumbacu. 

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au precizat că, în urma impactului, patru persoane au fost rănite, iar mai multe echipaje SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă s-au deplasat la locul accidentului.

Accidentul s-ar fi produs din cauza unei depăşiri neregulamentare.

Echipajele care au ajuns la faţa locului au constatat că trei dintre cele patru persoane rănite sunt încarcerate, intervenindu-se pentru scoaterea lor din maşini.

Ulterior, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat că şoferul uneia dintre cele trei maşini implicate în accident a murit. De asemenea, un alt şofer, cel care ar fi produs accidentul, este în stare gravă, având multiple traumatisme, şi a fost preluat de un elicopter SMURD.

Celelalte două persoane rănite în accident, rămase iniţial încarcerate, au fost scoase din maşini de către pompieri şi preluate de ambulanţe pentru a fi transportate la spital.

Traficul rutier în zona producerii accidentului este complet blocat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.