O fetiţă de nouă ani a murit, joi seară, după ce a fost lovită de un autoturism, în localitatea Bazna din judeţul Sibiu. A fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD, dar copila a intrat în stop cardio-respirator şi manevrele de resuscitare nu au avut rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, accidentul a avut loc pe strada Boianului din localitatea Bazna, unde o fetiţă în vârstă de 9 ani, localnică, a fost lovită de un autoturism condus de către un medieşean în vârstă de 56 de ani.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean a trimis de la Mediaş un echipaj de tip B, care i-a acordat asistenţă medicală de urgenţă fetiţei, care se afla în stare comatoasă.

Potrivit reprezentanţilor SAJ Sibiu, fetiţa a fost transportată la CPU Mediaş şi în acelaşi timp a fost solicitat elicopterul de la Târgu Mureş. Pe timpul transportului, fetita a intrat în stop cardiorespirator şi au fost începute manevrele de resuscitare. Ulterior, medicul de pe elicopter a declarat decesul victimei.

Poliţiştii rutieri fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei şi circumstanţelor în care s-a petrecut acest accident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.