Locatarii unui bloc din Ocna Sibiului, judeţul Sibiului, au sunat, duminică dimineaţă, la 112 şi au anunţat că miroase puternic a gaz. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, medici şi echipele furnizorului de gaz. Cinci persoane, între care trei copii, care au acuzat stare de rău au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu, a declarat, duminică dimineaţă, pentru News.ro, că la Ocna Sibiului, pe strada Trecatoarei, a fost sesizat miros de gaz la un bloc.

”Au fost evacuaţi locatarii blocului şi efectuată aerisirea încăperilor. Echipajul de pompieri asigură măsurile de prevenire a incendiilor. Pericolul a fost îndepărtat. Echipa distribuitorului de gaz se află la fata locului şi se efectuează cercetări privind sursa gazului”, a anunţat Cristina Criveanu.

Potrivit acesteia, cinci persoane cu stare de rău au fost transportate de echipajele medicale la spital.

Este vorba despre trei copii – de 4 ani, 12 ani şi 14 ani, dar şi doi adulţi, o femeie şi un bărbat.

După ce s-au făcut măsurători, specialiştii au depistat monoxid de carbon acumulat în apartamentul în care locuiau cele cinci persoane transportate la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.