Poliţiştii din Sibiu au deschis o anchetă după ce o femeie din oraş a reclamat faptul că a fost înşelată prin metoda ”Accidentul”, ea declarând că i-a dat 50.000 de lei unui bărbat pe care credea că l-a trimis fiul. Iniţial, ea a fost sunată de un alt bărbat care s-a dat drept fiul ei şi i-a spus că a fost rănit într-un accident, fiind internat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O femeie din Sibiu a reclamat la Poliţie faptul că, în perioada 3 - 4 septembrie, a fost înşelată cu  50.000 de lei, prin metoda ”Accidentul”, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

Femeia a povestit că a fost sunată de un bărbat care a pretins că este fiul ei şi i-a spus că a avut un accident în Germania, fiind în spital.

Bărbatul i-a spus că va trimite pe cineva la ea acasă să ia bani, având nevoie la spital.

Femeia i-a dat unui tânăr, de circa un metru şi cincizeci de centrimetri înălţime, cu ten măsliniu, suma de 50.000 de lei, în două tranşe, potrivit surselor citate.

Ulterior, aceasta şi-a dat seama că a fost înşelată şi a făcut plângere la Poliţie.

Poliţiştii sibieni le cer cetăţenilor să nu dea crezare unhor astfel de apeluri şi să verifice temeinic orice informaţie primită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.