Autorităţile din Sibiu au intervenit, luni, după ce în două canale din municipiul Sibiu au fost sesizate explozii neurmate de incendii, dar care au generat fum toxic. Traficul în zonă a fost restricţionat, iar echipele de intervenţie au constatat că a fost vorba de defecţiuni ale unor cabluri electrice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai mulţi sibieni au semnalat, luni, la 112, producerea a două explozii în două canale situate în municipiul Sibiu, intersecţia străzilor Tudor Arghezi cu str. Vasile Cârlova.  

Mai multe echipaje de pompieri, dar şi reprezentanţi EOn, Electrica şi Apă Canal s-au deplasat în zonă, traficul fiind oprit.  

”În urma evaluării situaţiei existente la faţa locului de către specialişti, a rezultat faptul că un scurtcircuit electric ca urmare a unei defecţiuni la cablurile electrice a fost cauza care a determinat producerea acestor explozii, neurmate de incendii”, a transmis ISU Sibiu.  

Pompierii au mai precizat că scurtcircuitul a produs arderea mocnită, însoţită de degajare de fum toxic, care, la momentul contactului  cu o cantitate de oxigen, a produs explozia. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.