Două adolescente de 15 ani au fost rănite, marţi seară, după ce au derapat cu un ATV şi s-au lovit de un imobil, într-o localitate din judeţul Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii rutieri intervin la un autoaccident rutier produs pe str. Traian din Poplaca. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au constatat faptul că o minoră de 15 ani, localnică, în timp ce conducea un ATV a pierdut controlul asupra vehiculului şi a acroşat un imobil”, a transmis, marţi seară, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că minora, dar şi pasagera, în vârstă tot de 15 ani, au fost rănite.

La rândul lor, reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu au precizat că cele două victime au fost transportate la Spitalul de Pediatrie.

”Ele au suferit: traumatism de coloană vertebrală şi suspiune şi fractură antebraţ, una dintre ele, iar cealaltă un traumatism cranian cu hematom”, au transmis reprezentanţii SAJ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.