Două accidente au avut loc, miercuri seară, pe DN 1, în afara localităţii Apoldu de Sus, judeţul Sibiu. În fiecare a fost implicată câte o maşină în care se afla doar şoferul. Unul dintre ei, un bărbat de 42 de ani, a murit, după ce a intrat cu maşina într-un copac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor transmise de IPJ Sibiu, accidentele au avut loc la aproximativ 2 ore distanţă, aproape în aceeaşi zonă.

Primul accident a avut loc pe DN1, la km. 335 +200m, în afara localităţii Apoldu de Sus.

”Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că şoferul unui autoturism care se deplasa spre Sibiu, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat într-un parapet”, a transmis IPJ Sibiu.

Potrivit poliţiştilor, şoferul, în vârsta de 53 de ani, a fost uşor accidentat în urma coliziunii.

Al doilea accident a avut loc la km. 337+500m, în afara localităţii Apoldu de Sus.

”Din primele cercetări efectuate la fata locului, poliţiştii rutieri au stabilit faptul ca soferul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a ieşit in afara părtii carosabile unde a intrat într-un copac”, a mai transmis Poliţia.

Din păcate, şoferul, în vârsta de 42 de ani, din Dobârca, şi-a pierdut viaţa în urma accidentului rutier.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.