Circulaţia rutieră a fost deschisă, începând de vineri seară, pe ambele sensuri ale DN 7, la Boiţa, unde se fac lucrări, însă se păstrează restricţiile de viteză. Măsura a fost luată pentru fluidizarea traficulului în minivacanţa de 1 Mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Fără semafoare pe Valea Oltului pe perioada minivacanţei de 1 mai. Din această după-amiază, începând cu ora 17:30, se circulă pe ambele sensuri la Boiţa, pe DN7, dar rămân în vigoare restricţiile de viteză din zona şantierului. Lucrările se vor relua marţi dimineaţă (02.05.2023)”, au transmis reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri (DRDP) Sibiu.

FOTO: DRDP Braşov
FOTO: DRDP Braşov

Potrivit Poliţiei Sibiu, în urma verificării din teren a condiţiilor de circulaţie pe DN 7, sectorul de drum în lucru de la poziţia kilometrică 246+700m la 246+900m, s-a stabilit ca sunt îndeplinite condiţiile de circulaţie simultană pe ambele direcţii de mers în perioada 29 aprilie - 1 mai, în condiţiile păstrării unei limite maxime de viteză de 30 de kilometri pe oră.

Sensurile de mers sunt delimitate cu balize direcţionale, iar diferenţa de nivel este semnalizată prin parapet de beton de tip “new jersey”.

Restricţiile de trafic, pe DN 7, în zona localităţii Boiţa, judeţul Sibiu, au fost impuse la începutul lunii februarie, după ce au apărut fisuri ale părţii carosabile şi pe acostamentul sensului Vâlcea - Sibiu. 

În această perioadă, circulaţia rutieră s-a desfăşurat pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea, alternativ, prin semafoare.

În zonă au avut loc lucrări de consolidare anul trecut, din cauza unor probleme similare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.