Cinci persoane au fost rănite, marţi seară, după ce două maşini s-au ciocnit frontal pe o stradă din oraşul sibian Avrig, evenimentul producându-se din cauza şoferului uneia dintre maşini care a pătruns pe contrasens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat, marţi seară, corespondentului News.ro că două maşini s-au ciocnit frontal pe strada Bisericii, din oraşul Avrig, după ce şoferul uneia dintre maşini a pătruns pe contrasens.

Welter a precizat că, în urma accidentului, cinci persoane au fost rănite.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat că mai multe echipaje SMURD au intervenit pentru a acorda îngrijiri medicale pentru doi bărbaţi şi trei femei, pacienţi cu vârste cuprinse între 18 şi 48 de ani.

”Victimele au suferit policontuzii şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Rrgenţe”, au precizat reprezentanţii ISU Sibiu.

Mai multe echipaje de Poliţie s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili împrejurările producerii accidentului şi pentru a fluidiza traficul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.