Cele două fete de 13 ani care erau căutate după ce au plecat dintr-un centru de plasament din Cisnădie, judeţul Sibiu, au fost găsite în acelaşi oraş, ele fiind preluate de reprezentanţii centrului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În seara zilei de 1 mai, în jurul orei 21,00, cele două minore au fost depistate pe raza oraşului Cisnădie şi au fost preluate de către reprezentanţii centrului de plasament. Nu au fost victimele niciunei infracţiuni”, a transmis, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

Luni, IPJ Sibiu anunţa că poliţiştii sibieni au fost sesizaţi, duminică seara, de către o femeie, despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, două fete, Felicia Maria Ciorogariu şi Denisa Maria Maghiar, ambele în vârstă de 13 ani, au părăsit împreună incinta unui centru de plasament din oraşul Cisnădie, fără a mai reveni.
 
Cele două adolescente erau căutate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.