Bărbatul fără permis de conducere care s-a urcat băut la volanul unei maşini şi a provocat un accident în Cârţişoara, judeţul Sibiu, a fost reţinut. El este acuzat de de mai multe infracţiuni, printre care ucidere din culpă. În urma accidentului, o femeie şi fiul ei de 7 ani au murit, iar un copil de 14 ani a fost rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul nopţii, bărbatul implicat în accidentul de pe DN7 C a fost reţinut de către poliţiştii rutieri şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunere de arestate preventivă”, a transmis, vineri, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”vătămare corporală  din culpă”, ”ucidere din culpa”, ”conducere fără a poseda permis de conducere”, ”conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice” şi  părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei.

Un copil de şapte ani şi mama lui au murit în urma accidentului produs, joi seară, la Cârţişoara, judeţul Sibiu, decesele fiind declarate după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Un alt băiat, de 14 ani, a fost dus la spital. Cei trei au fost loviţi de o maşină condusă de un bărbat băut şi fără permis.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.