Un bărbat de 48 de ani din Sibiu a fost lovit cu un cuţit de un vecin al său, într-un scandal izbucnit pe fondul unui conflict mai vechi, el fiind transportat la spital cu răni la faţă, torace şi coapsă. Agresorul a fost împiedicat să fugă de la locul incidentului de poliţişti şi jandarmi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Judeţeană Sibiu a arătat că a fost anunţată, marţi după-amiază, despre producerea unei agresiuni pe strada Săcel din municipiul Sibiu, acolo fiind trimise mai multe echipaje de poliţie, sprijinite de un echipaj de jandarmi.

"Din primele cercetări efectuate de către poliţiştii de la judiciar s-a stabilit faptul că între doi bărbaţi, vecini în acelaşi imobil, a avut loc o altercaţie pe fondul unui conflict mai vechi. Victima, un sibian în vârstă de 48 de ani, a fost agresată de un bărbat de 35 de ani", a transmis IPJ Sibiu.

Astfel, bărbatul de 48 de ani a fost tăiat pe faţă şi pe corp cu un cuţit.

Acolo a intervenit şi un echipaj SMURD cu medic, care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului, acesta fiind apoi transportat la UPU Sibiu, conştient şi cu plăgi la nivelul feţei, toracelui şi coapsei, a precizat ISU Sibiu.

Poliţiştii şi jandarmi l-au prins pe agresor, care încerca să părăsească locul evenimentului.

Politiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs conflictul, stabilirii încadrării juridice a faptei şi luarea măsurilor legale care se impun.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.