Un băieţel de doi ani din municipiul Sibiu a fost transportat la spital, marţi după-amiază, după ce a căzut de la geamul apartamentului, situat la etajul al patrulea al unui bloc de locuinţe. Copilul a căzut mai întâi pe sârmele de rufe din faţa blocului şi apoi pe pământ, fiind preluat de un echipaj SMURD fără traumatisme vizibile. În momentul incidentului, băiatul era acasă cu părinţii săi şi un alt copil, de şase ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc marţi după-amiază, într-un bloc de pe strada Oslo din municipiul Sibiu, unde un băiat, în vârstă de 2 ani, a căzut dintr-o locuinţă aflată la etajul 4.

”Din fericire, copilul a căzut mai întâi pe sârmele de întins rufe din faţa blocului, iar mai apoi pe pământ. Copilul a fost preluat de către echipajul SMURD în stare conştientă, fără traumatisme vizibile şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Luther din Sibiu, pentru investigaţii de specialitate”, a transmis ISU Sibiu.

Poliţiştii au fost sesizaţi în acest caz.

”Poliţiştii sibieni au constatat că este vorba despre un băiat în vârstă de 2 ani, care ar fi căzut de la geamul apartamentului în care locuieşte, situat la etajul 4. În apartament se mai aflau cei doi părinţi şi un alt minor în vârstă de 6 ani”, a arătat IPJ Sibiu.

Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care s-a produs acest incident.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.