Autospeciala CRBN va asigura încălzirea persoanelor implicate în accidentul din judeţul Sibiu care nu vor fi transportate la spital, iar la faţa locului va fi instalat un cort, au anunţat, duminică, reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). În total, au fost rănite zece persoane, una fiind intubată, iar alte opt persoane nu au nevoie de îngrjiri medicale. Accidentul a fost provocat de un şofer care a intrat în depăşire şi a derapat, lovind un microbuz şi apoi un autoturism. Microbuzul lovit a ricoşat, la rândul său, în alt microbuz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Autospeciala CRBN va asigura încălzirea persoanelor implicate. Va fi instalat un cort la faţa locului”, a anunţat, duminică IGSU, cu referire la accidentul din judeţul sibiu în care au fost implicate două maşini şi două microbuze.

La rândull lor, reprezentanţii ISU Sibiu au anunţat că din accident au rezultat zece victime, dintre care una fiind intubată. Victimele au fost preluate de echipaje medicale şi transportate la spitale din Sibiu. Alte opt persoane implicate în accident nu au nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţiştii din Sibiu au precizat că accidentul a fost provocat de un şofer de 22 de ani din Braţov care a intrat în depăşire.

”Pe DN 1, km. 284+700, şoferul unui turism condus spre Sibiu depăşeste un autoturism, iar la revenirea pe bandă derapează, pătrunde pe contrasens în coliziune cu un microbuz înmatriculat în Neamţ, apoi cu un turism condus tot spre Sibiu. Microbuzul lovit a ricoşat în alt microbuz, înmatriculat în Vaslui”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu.

Traficul pe DN 1, pe centura ocolitoare a oraşului Avrig, este complet blocat, maşinile fiind deviate prin localitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.