Alte nouă persoane rănite în accidentul produs, luni, pe DN 1, în judeţul Sibiu, au fost transportate la spital, trei dintre acestea fiind în stare gravă. Printre cei 14 răniţi în urma impactului dintre un microbuz şi un autoturism sunt şi doi copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile din judeţul Sibiu au declarat că alte nouă persoane rănite în accidentul produs la ieşirea din localitatea Miercurea Sibiului au fost transportate la spital, bilanţul total al accidentului ajungând astfel la 14 răniţi. 

Trei dintre răniţi sunt în stare gravă, având multiple fracturi, dar, potrivit primelor informaţii, viaţa nu le este pusă în pericol. Între răniţi sunt şi doi copii, starea acestora fiind stabilă. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De asemenea, autorităţile au anunţat că a fost dezactivat planul roşu de intervenţie, odată ce toţi răniţii au fost preluaţi de ambulanţe de la locul accidentului. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat că în cele două autovehicule implicate în accidentul de la Miercurrea Sibiului se aflau 14 persoane.

Poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este şoferul microbuzului. Acesta a frânat brusc pe şoseaua umedă, iar microbuzul a derapat şi a intrat pe contrasens, lovind autoturismul care circula regulamentar.

În prezent, în zona producerii accidentului se circulă îngreunat.

Accidentul a avut loc pe DN 1, la ieşirea din localitatea Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.