Adolescentul de 13 ani care a accidentat cu bicicleta o fetiţă de cinci ani, într-un parc din Sibiu, şi care era căutat de poliţişti s-a prezentat la sediul Biroului Rutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În această dimineaţă, minorul în vârstă de 13 ani, implicat în accidentul rutier de aseară, s-a prezentat la sediul Biroului Rutier Sibiu", a anunţat, duminică, Poliţia Judeţeană Sibiu.

Poliţiştii din Sibiu au solicitat ajutorul cetăţenilor pentru a găsi un biciclist, în vârstă de 13 ani, care ar fi accident o fetiţă de cinci ani. Accidentul s-a produs în parcul din cartierul Valea Aurie, iar adolescentul a plecat până la sosirea poliţiştilor. Totodată, ei au făcut apel ca acesta să se prezinte la Poliţie pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs evenimentul.

Accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 18:30, în parcul situat în spatele Bisericii din cartierul Valea Aurie, fiind implicaţi un biciclist şi o fetiţă în vârstă de 5 ani, care a fost rănită.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.