O adolescentă de 14 ani din Tălmaciu (judeţul Sibiu) a fost răpită de acasă luni noaptea, de patru bărbaţi mascaţi, în prezent fiind căutată de poliîişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la dispariţia unei minore, CAROLEA LUMINIŢA, în vârstă de 14 ani. Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din oraşul Tălmaciu, judeţul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forţa de către patru persoane de sex masculin, mascate, şi ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcţie necunoscută. 
Astfel, s-a declanşat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză”, anunţă poliţiştii.
 
Au fost declanşate ample căutări, mai multe echipaje din judeţ efectuând în prezent verificări în vederea depistării minorei.
 
Adolescenta are înălţimea 162 cm, 65 kg, ochi albaştri, păr şaten, fir drept, lung, ten deschis.
 
La momentul dispariţiei, purta o bluză de culoare vişiniu cu paiete aurii, pantaloni tip leggings de culoare vişiniu. 
Printre supecţi se află un bărbat de 23 de ani, şoferul maşinii, ale cărui date sunt făcute publice de Poliţie.
 
 
Persoanele ce pot furniza informaţii care să conducă la găsirea feteisunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.