Şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române, Benone Matei, a declarat, miercuri, că sunt alocate toate resursele necesare pentru identificarea celor care l-au agresat şi jefuit pe omul de afaceri din Sibiu în propria casă, acesta murind la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Benone Matei a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, ce detalii are despre cazul de la Sibiu. 
 
“La acest moment a fost transmisă o echipă specială din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale, la Sibiu. Sunt alocate toate resursele necesare pentru identificarea din timp a făptuitorilor. (…) Mai multe detalii vă pot oferi cei care coordonează activitatea. Cazul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Dânşii vă vor putea oferi şi sunt convins că vor oferi elemente de interes pe masură ce apar”, a afirmat şeful IGPR. 
 
Procurorii din Sibiu au deschis o anchetă după ce trei bărbaţi mascaţi au intrat într-o locuinţă şi l-au agresat pe proprietar, legându-l de mâini şi de picioare, pentru a fura mai multe bunuri. Fiica proprietarului, în vârstă de 23 de ani, a fost şi ea bruscată şi ameninţată cu pistolul pentru a le spune unde sunt banii. Bărbatul a fost internat în stare gravă, dar a murit apoi la spital din cauza rănilor suferite.
 
Şeful Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale să se deplaseze la Sibiu, pentru a ajuta în acest caz. Cei doi ofiţeri de la Bucureşti lucrează împreună cu echipele de la Sibiu pentru identificarea şi prinderea suspecţilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.