Un sector din Autostrada A 1, în judeţul Sibiu, a fost înschis, duminică seară, din cauza poleiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe A1 Sibiu – Deva, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (polei) administratorul drumului a impus închiderea totală a traficului pe ambele sensuri, între km 225  întrare/ieşire  A1 - DN7 şi 237 nod rutier mun Sibiu”, a transmis Centrul Infotrafic.

Pentru prevenirea  unor evenimente rutiere grave, poliţiştii recomandă conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să reducă semnificativ viteza, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculele dinainte, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă, să nu frâneze sau să vireze brusc şi să utilizeze, cu precădere, frâna de motor pentru reducerea vitezei.

Anterior, pe A1, în judeţul Sibiu, şase maşini cu 9 persoane au fost implicate ăntr-un accident rutier. Un bărnat a murit şi unul a fost rănit.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.