Secretarul Primăriei Vădastra, din judeţul Olt, dat dispărut de familie de aproape o săptămână, a fost găsit mort, vineri, într-o fântână aflată pe un câmp, poliţiştii declarând că nu sunt suspiciuni că bărbatul ar fi fost ucis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii olteni au fost alertaţi, vineri, de reprezentanţii autorităţilor locale din comuna Vădastra, judeţul Olt, că într-o fântână aflată pe un câmp se află cadavrul unui bărbat. 

"La faţa locului a fost trimis un echipaj cu o specială de lucru care, împreună cu cei de la Garda de Intervenţie Vişina, a intervenit pentru scoaterea unui cadavru dintr-o fântână. Intervenţia a durat aproximativ o oră şi jumătate", a declarat Daniel Nedeloiu, reprezentant al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Dan Roşioru, în vârstă de 61 ani, era secretarul comunei Vădastra, el fiind dat dispărut de familie de pe data de 15 martie.

"Nu sunt suspiciuni cu privire la un posibil omor. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Corabia pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului", a declarat Iulian Nicolae, reprezentant Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.