Şapte persoane au fpst reţinute, după ce au participat la un scandal care a avut loc pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei. În urma altercaţiei, două persoane au fost rănitre, fiind transportate la spital, iar mai multe maşini au fost avariate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 14 noiembrie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie au reţinut şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 16  şi 38 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, anunţă, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în aceeaşi zi, în jurul orei 14.30, poliţişti din cadrul Secţiei 14 Poliţie au fost sesizaţi, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 4, ar fi avut loc un scandal între mai multe persoane.

”Deplasându-se  la faţa locului, poliţiştii au depistat şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 16 şi 38 de ani, care ar fi fost implicaţi în altercaţie. Din cercetările şi investigaţiile efectuate, s-a stabilit că, în urma unor divergenţe mai vechi, bănuiţii ar fi participat la o încăierare, constând în lovirea reciprocă, prin folosirea unui obiect tăietor-înţepător şi a unui dispozitiv de metal, tulburând, prin acţiunile lor, liniştea şi ordinea publică”, a transmis Poliţia Capitalei.

De asemenea, în urma altercaţiei, ar fi fost provocate distrugeri la două autoturisme parcate în proximitate.

”Doi dintre bănuiţi, în vârstă de 16, respectiv 20 de ani, au fost transportaţi de echipaje de prim ajutor la două unităţi medicale pentru îngrijiri medicale. În cursul zilei de 14 noiembrie 2023, cei şapte bănuiţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore”, a precizat sursa citată.

Ulterior, faţă de şase dintre aceştia a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile,  cel în vârstă de 16 ani fiind cercetat sub măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.