Un bărbat a adresat injurii cadrelor didactice de la o şcoală din judeţul Satu Mare, dar şi poliţiştilor care au venit să aplaneze conflictul. Şapte persoane au fost duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 14.30, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Valea Vinului au fost sesizaţi despre un incident produs la o unitate de învăţământ din satul Hrip. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 34 de ani, din Hrip, ar fi adresat expresii jignitoare unor cadre didactice”, a transmis, luni după-amiază, IPJ Satu Mare.

Sursa citată a precizat că, ulterior, bărbatul ar fi refuzat semnarea procesului verbal de contravenţie şi, împreună cu alte persoane, ar fi manifestat un comportament neadecvat faţă de poliţişti, provocând scandal.

”Din producerea evenimentului, nu au fost înregistrate victime. În urma incidentului, şapte persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 42 de ani, au fost conduse la sediul poliţiei”, a mai transmis sursa citată.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs evenimentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.