Un scandal a izbucnit duminică seara între două grupuri în Calafat, iar un poliţist care a intervenit pentru a aplana conflictul a fost lovit peste mână. În zonă a intervenit un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care a restabilit ordinea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Calafat au fost sesizaţi duminică, de către un bărbat de 45 de ani, din Calafat, cu privire la faptul că un alt bărbat, împreună cu fiii şi nepoţii săi i-au spart geamurile de la două- autoturisme.

Ulterior, membrii aceleiaşi familii care ar fi provocat distrugerile s-au dus la locuinţa altor persoane, rude cu proprietarii maşinilor.

“Poliţiştii au intervenit între cele două grupuri pentru a aplana conflictul, moment în care unul dintre poliţişti a fost lovit peste mână, de către o persoană din familia care ar fi provocat distrugeri.La faţa locului a fost dirijat şi un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, numărul forţelor de ordine fiind suplimentat. Starea conflictuală a fost aplanată, persoanele implicate fiind conduse la poliţie”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

De asemenea, a fost informat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria  Calafat, iar in prezent sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.