Un scandal în care au fost implicaţi trei medici a avut loc, marţi, la Spitalul Judeţean Craiova, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Unul dintre medici a fost amendat cu 1.000 de lei pentru injurii, iar altul a depus o plângere pentru loviri şi alte violenţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi marţi, cu privire la faptul că a avut loc o altercaţie între mai mulţi medici la Spitalul Judeţean Craiova. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că evenimentul se confimă, în scandal fiind implicaţi trei medici.

Unul dintre ei a depus o plângere penală, iar poliţişti au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

De asemenea, un alt medic a fost amendat de oamenii legii cu suma de 1.000 de lei pentru proferare de injurii.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.