Un scandal între mai mulţi bărbaţi a avut loc pe o stradă din Craiova, iar în urma acestui conflict un tânăr a fost înjunghiat. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă la omor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că, joi seară, poliţiştii au fost sesizaţi că o stradă din Craiova are loc un conflict. 
 
“În seara zilei de 07 decembrie a.c., ora 19.56, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de către un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, pe strada Fulger, din municipiul Craiova ar fi avut loc o altercaţie în urma căreia un tânăr, de 20 de ani, ar fi fost lovit cu un obiect ascuţit-tăietor. La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, tânărul de 20 de ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat, vineri, poliţiştii.
 
În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că între doi bărbaţi, de 20 şi 28 de ani, pe de-o parte, şi alţi doi bărbaţi, de 21 şi 49 de ani, de cealaltă parte, ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia tânărul de 21 ani l-ar fi lovit pe cel de 20 de ani cu un obiect ascuţit-tăietor, în zona abdominală, cel din urmă necesitând îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.
 
“De asemenea, în urma examinării medico-legale, medicul legist din cadrul Institutului de Medicină Legală Craiova a concluzionat că leziunile traumatice suferite de victimă i-au pus în primejdie viaţa”, au menţionat poliţiştii. 
 
Tânărul de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.