Un scandal în care au fost implicate mai multe persoane a avut loc, vineri, pe o stradă din Craiova. Poliţiştii au găsit doi tineri care au susţinut că au avut o altercaţie alţi doi, pe care nu îi cunosc, şi au refuzat să coopereze cu agenţii. În acest caz a fost deschisă o anchetă după ce poliţiştii s-au sesizat din oficiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, vineri, de un bărbat, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că pe strada George Enescu are loc o altercaţie între mai multe persoane.
 
”Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat doi tineri de 22 de ani, ambii din municipiul Craiova, care au declarat că au avut o altercaţie cu alţi doi tineri pe care nu-i cunosc şi care nu au mai fost găsiţi la faţa locului. Cei doi tineri de 22 de ani au refuzat transportul la o unitate medicală şi au refuzat colaborarea cu organele de poliţie”, a arătat sursa citată.
 
În acest caz, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, identificarea tuturor participanţilor şi luarea măsurilor legale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.