Un scandal a avut loc între mai multe persoane aflate într-un local din Baia Mare, iar după intervenţia celor care asigurau paza trei dintre angajaţi au fost agresaţi de persoane recalcitrante, care au fugit apoi. Poliţiştii au deschis o anchetă şi i-au identificat pe trei dintre suspecţi, cu vârste între 26 şi 37 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Azi-noapte, poliţiştii băimăreni au fost sesizaţi să intervină la aplanarea unui conflict între mai multe persoane, produs la un local de pe strada Şcolii din municipiu. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că, în urma unui scandal iscat între mai multe persoane în incinta localului şi în urma interventiei angajatului responsabil cu ordinea în local şi a firmei de pază, trei dintre angajaţi ar fi fost agresaţi de persoanele recalcitrante”, a anunţat, duminică, Poliţia Judeţeană Maramureş.
 
Conform sursei citate, persoanele implicate în altercaţie nu se mai aflau acolo la momentul sosirii poliţiştilor, dar dintre acestea au fost identificaţi, în baza informaţiilor deţinute, trei bărbaţi în vârstă de 26, 34 şi 37 de ani, toţi din Baia Mare.
 
În acest caz se fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.