Poliţiştii din Craiova au fost sesizaţi, luni, despre producerea parcarea unui centru comercial din Craiova, două persoane fiind agresate din cauza unui loc de parcare. Victimele au fost transportate la spital, iar agresorii au fugit cu o maşină, fiind căutaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Politie Craiova au fost sesizaţi prin apel 112 de o tânără, de 21 ani, din Craiova, despre faptul că, în parcarea unui centru comercial din localitate, două persoane au fost agresate”, a transmis, luni seară, IPJ Dolj.  

Poliţiştii au stabilit că, în parcarea unui centru comercial din Craiova, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat de 38 de ani şi o femeie de 37 de ani, din localitate, ar fi fost agresaţi de 4 persoane, care ulterior comiterii faptei, ar fi părăsit faţa locului într-un autoturism, plecând într-o direcţie necunoscută.  

Persoanele vătămate au  fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

 Surse din anchetă au precizat că scandalul a pornit de la un loc de parcare. 

”La nivelul secţiei a fost constituit un colectiv format din lucrători de investigaţii criminale care efectuează cercetări în vederea identificării  persoanelor bănuite de comiterea faptei şi luării măsurilor care se impun”, au mai transmis poliţiştii. 

Aceştiaau deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova,.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.