Scafandrii au întrerupt căutările bărbatului dispărut în mare la Mangalia, marţi dimineaţă, după ce acesta ar fi intrat în apă să salveze o femeie şi copilul acesteia, dar nu a mai putut ieşi, operaţiunea urmând să fie reluată în cursul zilei de miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, scafandrii au întrerupt, în jurul orei 19.00, căutările bărbatului dispărut în mare marţi dimineaţa în Mangalia, fără a reuşi să-i găsească trupul.

Operaţiunea de căutare va fi reluată miercuri dimineaţa.

Echipele de salvare au fost solicitate să intervină, marţi dimineaţă, la Mangalia, în zona plajei Laguna, după ce un bărbat a dispărut în mare. În zonă, s-a deplasat o ambarcaţiune cu echipaj mixt ISU - Garda de Coastă, însă aceasta nu a putut ajunge la locul indicat deoarece marea era foarte agitată.

Bărbatul a fost căutat iniţial de doi scafandri de la Mangalia, fiind solicitat apoi şi sprijinul celor de la Constanţa, la faţa locului deplasându-se trei autospeciale cu scafandri, cu zece subofiţeri şi un ofiţer.

Potrivit martorilor, persoana dispărută a intrat în mare împreună cu un bărbat să salveze o femeie şi pe copilul acesteia, dar nu a mai reuşit să iasă la mal. Celălalt salvator a reuşit să ajungă la ţărm.

Bărbatul dispărut în mare are 30 de ani şi este din judeţul Argeş.

Marţi dimineaţă, pe plaja din Mangalia salvamarii au arborat steagul roşu, ceea ce înseamnă că înotul este interzis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.