Un tânăr a murit şi alte cinci persoane, între care trei copii, au fost rănite într-un accident produs, luni seară, în judeţul Satu Mare, după ce două autoturisme s-au ciocnit. Cei cinci răniţi sunt cetăţeni ucraineni, ei fiind transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs pe DN 1C, între localităţile Ciuperceni şi Livada, judeţul Satu Mare.

Acolo au intervenit 14 subofiţeri de la ISU cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi 3 ambulanţe SMURD pentru descarcerarea unei persoane, care a fost găsită inconştientă, şi acordarea îngrijirilor medicale celor 6 victime rezultate. La locul accidentului s-au deplasat şi doua ambulanţe SAJ.

Poliţiştii au stabilit că un bărbat de 22 de ani, din Livada, aflat la volanul unui autoturism, s-a ciocnit cu un alt autoturism, condus de o femeie de 39 de ani, având cetăţenie ucraineană.

În urma accidentului, tânărul din Livada a fost declarat decedat.

Celelalte 5 victime (2 femei şi 3 copii) sunt de cetăţenie ucraineană, au suferit leziuni minore şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.

Poliţiştii continuă verificările în acest caz, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.