Autorităţile judiciare au făcut, miercuri, 17 percheziţii la persoane din Satu Mare bănuite de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals şi camătă. Prejudiciul estimat în dosar se ridică la 800.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 28 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Satu Mare, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au efectuat 17 percheziţii domiciliare, într-un dosar de camătă”, a transmis, miercuri, Poliţia Română.  

Sursa citată a precizat că acţiunea a vizat o grupare infracţională din Satu Mare, bănuită de comiterea infracţiunilor de înşelăciune, fals şi camătă. 

”În urma percheziţiilor, au fost ridicate documente care atestau tranzacţii imobiliare, bijuterii şi sume de bani, după cum urmează: 1.486,74 grame de aur, 110.780 de lei, 20.240 de euro, 1.000 de dolari, 1.530 de lire sterline, 68.500 de forinţi, 16.420 de ţigarete de provenienţă ucraineană şi 7 telefoane mobile, prejudiciul estimat fiind de peste 800.000 de euro”, a mai transmis sursa citată.   

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.