O femeie în vârstă de 26 de ani a căzut într-un tub de canalizare, în localitatea Vetiş din judeţul Satu Mare, şi a rămas blocată, fiind scoasă de către echipajele de pompieri după o acţiune care a durat două ore. Tânăra a fost dusă la spital, întrucât a fost rănită la picioare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în apropierea unui teren de sport din localitatea Vetiş. Tânăra femeie însoţită de un bărbat, a căzut într-un tub din PVC care face parte din reţeaua de canalizare a localităţii şi a rămas încarcerată acolo. Însoţitorul său a sunat la 112 şi a cerut ajutor, în condiţiile în care şi-a dat seama că nu o poate ajuta să iasă din tubul cu diametrul de aproximativ jumătate de metru. 
Când au ajuns la locul incidentului, salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au constatat că tânăra era conştientă şi cooperantă.
„S-a intervenit de urgenţă pentru extragerea acesteia, dar din cauza tubului îngust (aproximativ 50 cm) a fost nevoie de sprijinul SVSU Vetiş, care a adus la faţa locului un buldoexcavator. Cu ajutorul acestui echipament s-a săpat în jurul gurii de canal pentru facilitarea accesului la victima încarcerată. După aproximativ 2 ore, intervenţia de salvare a luat sfârşit, tânăra fiind predată către echipajul ambulanţei SAJ Satu Mare”, informează ISU Satu Mare. 
Femeia a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe Satu Mare, acuzând dureri la picioare în urma căzăturii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.