O femeie de 75 de ani a plecat, miercuri, de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare, dar nu a mai ajuns acasă, fiind dată dispărută. Poliţiştii cer ajutorul populaţiei pentru depistarea femeii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 29 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că MUGUR TEREZIA, de 75 de ani, domiciliată în comuna Culciu, sat Culciu Mic, nr. 173, judeţul Satu Mare a plecat de la Spitalul Judeţean Satu Mare - U.P.U. şi nu a ajuns la domiciliu”, a transmis, miercuri seară, IPJ Satu Mare.  

 Femeia are 150 cm, greutate aproximativ 90 kg, păr brunet şi scurt, ochi căprui. 

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu un palton de culoare închisă, papuci din cauciuc, iar pe cap purta un batic negru.        

”Cetăţenii care pot oferi detalii referitoare la identificarea persoanei în cauză, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie”, au mai transmis poliţiştii.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.