Pompierii din Satu Mare au reuşit să stingă, miercuri, incendiul izbucnit la o crescătorie de găini şi au început operaţiunile de îndepărtare a efectelor. În urma incendiului, peste 9.000 de găini ouătoare au murit, anchetatorii stabilind că focul a pornit de la un scurtcircuit la instalaţia de ventilare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Satu Mare a anunţat, miercuri, că, la sosirea echipajelor de pompieri, focul la crescătoria de găini se manifesta violent, generalizat.  

”Din declaraţiile proprietarului, în momentul izbucnirii incendiului în hala erau în jur de 9.000 găini ouătoare. Hala avea o dimensiune de aproximativ 1000 de metri pătraţi”, a transmis ISU Satu Mare, precizând că toate păsările au ars în incendiu.  

Focul a pornit în zona de producţie a halei realizată din panouri, tip sandwich.  

Potrivit datelor transmise de proprietar,  1,7 milioane de lei a fost investiţia totală, iar partea salvată de către pompieri are o valoare aproximativă de 500.000 de lei.  

”În momentul de faţă se intervine pentru degajarea elementelor/materialelor combustibile din hală. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la instalaţia de ventilare a halei”, au mai transmis pompierii.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.