Două mii de dolari falşi au fost descoperiţi de către poliţiştii de frontieră din judeţul Satu Mare asupra unei tinere care a intrat în ţară prin Vama Petea, cu o maşină înmatriculată în Spania, suma de bani fiind confiscată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, tânăra I. A., în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Satu Mare, s-a prezentat în Punctul de Trecere Petea sâmbătă, conducând un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în Spania.

”La controlul specific de frontieră, au fost descoperite, în geanta celei in cauză, 20 de bancnote în cupiură de 100 de dolari (2.000 dolari). Din primele verificări s-a constatat faptul că acestea nu întrunesc condiţiile de formă şi fond a unor bancnote autentice, acestea fiind false„, se arată în comunicatul citat.

Bancnotele au fost confiscate, poliţiştii făcând cercetări pentru punerea în circulaţie de valori falsificate.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.