Poliţiştii din Satu Mare au deschis un dosar penal după ce un bărbat de 62 de ani a sunat la 112 şi a anunţat că l-a rănit cu cuţitul pe un alt bărbat, de 47 de ani, acesta din urmă fiind transportat la spital. Incidentul a avut loc în urma unor neînţelegeri între cei doi şi a consumului de alcool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Satu Mare a informat, miercuri seară, că a fost anunţată, printr-un apel la 112, de către un bărbat de 62 de ani, din Satu Mare, despre faptul că i-ar fi provocat, prin înjunghiere, mai multe lovituri unei persoane.
 
Fapta a avut loc în municipiul Satu Mare.
 
”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unor neînţelegeri şi al consumului de alcool, bărbatul i-ar fi aplicat victimei, un bărbat de 47 de ani, din localitatea Odoreu, mai multe lovituri la nivelul membrelor superioare şi inferioare, precum şi în zona abdominală, utilizând un cuţit în acest sens. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate”, a arătat sursa citată.
 
Pe numele bărbatului de 62 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, acesta fiind declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, pentru continuarea cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.