Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea unui conflict iscat între zeci de persone, în localitatea Petea, judeţul Satu Mare. Agenţii au tras focuri de avertisment cu gloanţe de cauciuc. Patru poliţişt au fost răniţi, unul având urechea secţionată. Trei persoane au fost reţinute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii au interveit, duminică seară, pentru aplanarea unui conflict iscat între zeci de persone, în localitatea Petea, judeţul Satu Mare.

”La faţa locului s-au deplasat poliţişti de ordine publică şi din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, precum si jandarmi, pentru a aplana conflictul. Persoanele implicate au manifestat un comportament ostil şi faţă de poliţişti. Poliţiştii au executat foc de avertisment, cu gloante de cauciuc”, a transmis IPJ Satu Mare.

Reprezentanţii instituţiei au precizat că patru poliţişti a fost răniţi, dintre care trei uşor. Unul dintre agenţi s-a ales cu urechea stângă secţionată, fiind transportat la spital.

De asemenea, au fost răniţi uşor doi dintre scndalagii.

Toate persoanele implicate în scandal au fost duse la Poliţie pentru audieri, trei bărbaţi fiind reţinuţi. Este vorba despre persoane cu vârsta curinsă între 24 şi 36 de ani care vor fi rezentaţi magistraţilor cu propuner de arestare preventivă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.