Un bărbat de 42 de ani din judeţul Satu Mare a fost reţinut pentru omor calificat, el fiind suspectat în cazul uciderii a doi soţi, în vârstă de 76 şi 88 de ani, găsiţi morţi în locuinţa lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţua Judeţeană Satu Mare a anunţat, sâmbătă, că a fost sesizată, vineri, printr-un apel la 112, despre faptul că în localitatea Târşolţ, au fost găsite două persoane decedate în locuinţa lor. Este vorba despre un bărbat de 88 de ani şi soţia acestuia, de 76 de ani.

Ca urmare, acolo au ajuns un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, medic legist, poliţişti criminalişti şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind deschisă o anchetă pentru omor calificat.

Totodată, a fost identificat un suspect, fiind vorba de un bărbat de 42 de ani din Târşolţ. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmeată a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea propunerii unei măsuri preventive.

Verificările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc uciderea celor doi bătrâni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.