Poliţiştii de frontieră de la Negreşti Oaş au confiscat un autoturism marca BMW X6, în valoare de 180.000 de lei, care figura ca furat din Italia, de la o femeie care conducea maşina în cauză şi a fost oprită în trafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia în vârstă de 54 de ani, domiciliată pe raza judeţului Satu Mare, şi care conducea un autoturism BMW X6, înmatriculat în Franţa, a fost oprită în trafic pentru control, marţi, în jurul orei 9.00, pe raza localităţii Negreşti Oaş, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

FOTO: Poliţia de Frontieră
FOTO: Poliţia de Frontieră

”Având suspiciuni cu privire la provenienţa autovehiculului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice în bazele de date Interpol, în urma cărora au constatat că maşina, fabricată în anul 2008, figura ca fiind declarată furată, alertă introdusă de către autorităţile din Italia”, se arată în comunicat.

FOTO: Poliţia de Frontieră
FOTO: Poliţia de Frontieră

Anchetatorii fac cercetări pentru tăinuire la furt, iar autoturismul, în valoare de 180.000 de lei, a fost confiscat până la finalizarea cercetărilor, fiind dus la sediul poliţiei de frontieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.