Aproximativ 40.000 de pachete cu ţigări de provenienţă Belarus, în valoare de 120.000 lei, au fost descoperite de poliţiştii de frontieră ascunse într-un spaţiu special amenajat în plafonul unei semiremorci, la intrarea în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu din judeţul Satu Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei de Frontieră, sâmbătă s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean ucrainean care conducea un ansamblu rutier format din cap tractor şi o semiremorcă frigorifică, ambele înmatriculate în Ucraina. Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au făcutun control amănunţit şi astfel a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, într-un spaţiu special amenajat în plafonul semiremorcii, o cantitate mare de ţigări.

Autorităţile au constatat că este vorba de 40.000 de pachete cu ţigări de provenienţă Belarus, în valoare de 120.000 lei. 

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, fiind ridicate şi cap tractorul şi semiremorca, în valoare totală de 112.500 lei, iar cetăţeanul ucrainean este cercetat pentru contrabandă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.