Şase persoane, între care un copil de un an şi jumătate, au fost rănite într-un accident rutier petrecut, vineri după-amiază, pe drumul naţional 1 A - centura de est a municipiului Ploieşti, după ce o dubă a intrat pe contrasens, într-o curbă, acroşând două autoturisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Prahova, acidentul a avut loc în dreptul localităţii Berceni, la câţiva kilometri de Ploieşti.

Primele informaţii de la locul acidentului arată că şoferul unei dube a intrat pe contrasens într-o curbă, acroşând două autovehicule care circulau regulamentar şi pe care le-a scos de pe carosabil.

Opt persoane se aflau în cele trei autovehicule implicate în accident, iar şase dintre acestea au fost rănite. Echipajele medicale sosite la faţa locului au acordat primul ajutor victimelor, care nu au suferit răni grave.

Cei şase răniţi, între care şi un copil în vârstă de un an şi jumătate, sunt transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti.

Circulaţia rutieră în zonă este restricţionată, fiind dirijată de către echipaje de Poliţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.