Şase persoane au fost rănite, una fiind în comă, după ce două maşini s-au ciocnit, marţi, pe Drumul Naţional 7, Valea Oltului, în judeţul Sibiu, traficul în zona accidentului fiind îngreunat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor din Sibiu şase persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc pe Valea Oltului, în zona localităţii Lazaret. 

Evenimentul s-a produs după ce şoferul unei maşini care circula către Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus. Patru dintre răniţi sunt din maşina care a provocat accidentul.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au precizat că una dintre victime este în comă, celalalte fiind rănite cu diferite fracturi şi traumatisme. 

Din cauza accidentului, traficul în zonă este îngreunat, la faţa locului fiind mai multe echipaje de Poliţie. 

Totodată, poliţiştii din Sibiu au precizat că pe DN 7, între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea, se circulă în coloană, valorile de trafic fiind foarte ridicate. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.